MIJN FAVORIETE TOOLS & PROGRAMMA'S

Blue Microphones Snowball (*)

Ik gebruik deze microfoon om video's, webinars of podcasts op te nemen

MailBlue (*)

MailBlue is een Nederlandse partner van Active Campaign. Het is een nieuwsbriefprogramma. Absoluut mijn favoriet. Je kunt het gebruiken voor salesfunnel, nieuwsbrieven versturen of automatisch inplannen van lesmails

Moneybird (*)

Moneybird is een boekhoud- en factuurprogramma. Ik gebruik het beide voor mijn administratie en Moneybird is gekoppeld met mijn webshop. Moneybird maakt automatisch een factuur aan bij een bestelling in mijn shop. Heel fijn dat alles in één programma staat.

Airbnb huisje huren (*)

Je krijgt van mij €50,- korting op het eerste huisje via onderstaande button. Ik boek regelmatig een Airbnb huisje voor een workation (werken aan je website en vakantie vieren)

WebinarGeek (*)

Ik gebruik al een aantal jaar programma WebinarGeek voor het organiseren van webinars. Een heel fijn Nederlands programma met hele goede klantenservice. Ik maak zelf gebruik van een 'premium' account.

Webcam Logitech C930E (*)

Ik gebruik deze webcam voor het opnemen van video's. Je kunt het makkelijk koppelen aan jouw computer.

Canva

Canva is een gratis ontwerptool waar je hele mooie ontwerpen kunt maken

Antagonist webhosting

Mijn nummer 1 tip als je een webhosting zoekt voor je website of online academie. Goede klantenservice!

Vimeo

Ik gebruik Vimeo om alle video's in mijn academie te uploaden. Ik heb zelf een PRO account bij Vimeo. Het voordeel van Vimeo is dat het goed is beveiligd en goede kwaliteit video's zonder reclame.

Online afsprakentool You Can Book Me

Ik gebruik You Can Book Me voor online coachcalls. Ze kunnen een afspraak maken in mijn online kalender. Je kunt You Can Book Me koppelen met je Google agenda.

Zoom

Met Zoom kan je online meetings organiseren in een groep of 1 op 1. Super geschikt voor online groepscalls.

(*) Ik ontvang een klein percentage van het aankoopbedrag, terwijl de kosten voor jou gelijk blijven als je via mijn link (via de buttons) een aankoop doet.